Veel gestelde vragen!

[+]

Hoe kan ik een verzoekplaat aanvragen?
Klik in het hoofdmenu op Verzoekplaat en zoek vervolgens naar een artiest of titel. Klik op aanvragen om je verzoekplaat in te dienen en plaats eventueel je verzoek tekst.

[+]

Mijn huidige bezoekers profiel en favorieten zijn verdwenen (herstelcode)
Je profiel en favorieten zijn gekoppeld aan het IP-adres die je van je internetprovider ontvangt. In de meeste gevallen is dat een vast IP-adres en hoef je het profiel maar 1x in te vullen, maar het kan voorkomen dat je na netwerk werkzaamheden uitgevoerd door je provider een ander IP-adres hebt gekregen. Als je een ander IP-adres hebt kun je jouw profiel en favorieten herstellen door de door jou bewaarde herstelcode in te voeren op de profiel pagina en op opslaan te klikken. Het is daarom belangrijk om je herstelcode goed te bewaren!

[+]

Hoe kan ik de provincie en/of landen vlag bij mijn naam zetten?
De provincie en landen vlag worden zichtbaar als je je naam, land en provincie invult in je profiel. Je kunt daarna per vlag selecteren of hij zichtbaar moet zijn in je profiel.

[+]

Hoe kan ik luisteren ?
Je kunt luisteren door op de play knop link onderaan de website te klikken of door de webplayer te openen die je rechts op de website kunt vinden. Let er op dat wanneer je de webplayer wilt openen het kan voor komen dat jouw browser het popup venster blokkeert, je kunt dan toestemming geven door rechts in de adresbalk met de muis te klikken.

[+]

Hoe kan ik luisteren op mijn Internet Radio?
Op de meeste Internet radio's kun je ons vinden door te zoeken op Piratenhits Internetradio. Als je ons niet kunt vinden met de zoek optie dan is het meestal mogelijk om handmatig een station toe te voegen. Gebruik hiervoor de volgende link: http://www.piratenhits.com:8000 of http://www.piratenhits.com:8000/listen.pls Als het dan nog niet lukt neem dan contact op via het contact formulier op de website.


Staat jouw vraag er niet bij? Stel hem hier